Bestuur

Elly van Campen – van Vuuren, voorzitter St. Campvuur

Ik ben geboren in Gouda in 1950 en woon sinds 1995 in Friesland. Ik ben op mijn 60e gestopt met werken. Ik ben getrouwd met Frank van Campen, secretaris/penningmeester van de stichting. Frank en ik hebben samen 7 kinderen en 3 kleinkinderen waarvoor wij een vertrouwde thuisbasis vormen.

Toen wij in 2007 trouwden hebben wij als cadeau (met een knipoog naar de naam van de Stichting) geld voor onze stichting gevraagd. Hiervan hebben wij ons eerste schoollokaal gebouwd. Ik ben op meerder fronten actief met vrijwilligerswerk.

DSC02350                                  Rebecca Siebinga, vice-voorzitter St. Campvuur.

Ik ben geboren in Haarlem (1961), opgegroeid in Ethiopië en heb aan de Universiteit van Utrecht Culturele Antropologie gestudeerd. U zult dus enigszins begrijpen waar mijn interesse voor St. Campvuur vandaan komt. Ik werk als interim manager en consultant in de publieke sector en woon in Gorredijk (waar ik Elly en Frank heb leren kennen). Ik ben getrouwd en heb vier studerende kinderen. Met veel plezier bekleed ik de functie van vice-voorzitter in het bestuur en hoop op die manier mijn steentje te kunnen bijdragen.

diversen 098Frank van Campen, secretaris/penningmeester en mede-oprichter van de St. Campvuur.

Ik ben geboren in Nijmegen op 09 maart 1955 en werkzaam geweest als makelaar in assurantiën in de financiele dienstverlening. Naast mijn beroepswerkzaamheden ben ik actief in verschillende maatschappelijk betrokken instellingen.

 

Caroline voor haar kantoor.

Caroline voor haar kantoor.

Caroline Nduku, voorzitter van de Self-Help-Group  Foundation Campvuur Kenya.

Caroline is geboren in Nairobi en werkzaam als touroperator en organisator van safaris. Zij is onze eerste contactpersoon in Ukunda en onderhoudt namens St. Campvuur de contacten met de scholen, de ouders en de kinderen.