Sponsor een kind

De gemiddelde schoolkosten voor één kind per schooljaar bedragen € 300,-. U kunt een kind financieel sponsoren door maandelijks een bijdrage van € 25,- aan ons over te maken. Met uw bijdrage kan een kind een schoolopleiding volgen. Als sponsor-ouder wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van uw kind.

Wij streven ernaar om kinderen vanaf de kleuterschool t/m de lagere school de opleiding te kunnen geven. Als een kind wordt ingeschreven bij een school wordt er eenmalig een bedrag gevraagd van plm. € 50,– voor o.a. het schoolfonds en administratiekosten. Daarnaast wordt er schoolgeld (lesgeld, toetsen, boeken, lunch en schoolbus) per periode betaald. Het schooljaar loopt van 1 januari tot 31 december. De kinderen krijgen 3 maanden les en 1 maand vakantie enzovoorts.

Voor een aantal kinderen zoeken wij nog dringend sponsor-ouders! Heeft u hier belangstelling voor, neemt u dan gerust contact op.


Gaudencia Hassan, meisje geboren in 2011

 

Granton Maleya, jongen  geboren op 16-07-2009. Klas 1 van de St. Angelo Primary School.

DSC02468

Elham Nassir, meisje geboren op 16-01-2011. klas 2 van de Elizabeth Nursary School. Door persoonlijke omstandigheden stopt de huidige sponsor per 01-01-2017.